Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)
Experimetalni zona vášnivého gurmána, nadšeného cestovatele, amatérského sportovce (především inline, squashe a turistiky), začínajícího střelce (SigSauer) a milovníka jablíček a POLARu. Fanoušek kvalitních leteckých služeb, především QatarAirways :-) Žiju jako obyčejný člověk. Piju stará vína, žábám okusuju nohy, jeseterům polykám vajíčka, jím plesnivé sýry, jezdím autem bez střechy....
čtvrtek 17. dubna 2008
Jak na raky? Vařit? Smažit?
Ideální je koupit raků dost, páč se jí jen kousek a prakticky 90% je zase odpad.
Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)



Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)
Kolik raku si zvladl odoperovat a pojist?
OdpovědětVymazatve 4 lidech jsme snědli 3 hrnce raků
OdpovědětVymazatto vypada slusne,..a toho odpadu,ze :-]
OdpovědětVymazat