Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)
čtvrtek 17. dubna 2008
Jak na raky? Vařit? Smažit?
Ideální je koupit raků dost, páč se jí jen kousek a prakticky 90% je zase odpad.
Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1RpwkyQNCkSRhdJNVApBp3hsSNElM5aVF15u2mjQ2TWlFU4hYZzwuOQm8f2EPR3QPfInsBg4t_egdV-0U2GdLoglMZRbHYxexN9cfTFxYPZJPPVLyUnyhSxEV8HotsTyRbxUcLny3wKw/s400/IMGP3848.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVls0SQh0VYbc0mBxIvveWwirzt5rt1VMhKBAQTWKs_7PL0WW5r6OO0IktaQjOMKQ_S6MTwKs-AS7VSQREvZCaGyqSqAe-jaoivl7Qns1E7eqn85T7IpCoJjEkpZWpuNztPbimjeASGjk/s400/IMGP3855.JPG)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioRWD5aB8mLBizWng7-xTb-aF0cuVkiIU2-a7YNs_aE4uVvr7c1BQFlhzqqECRZSK58PXJQLosuND4uBo2z4OZjSTbj-eTDiBoci8hY8VU7irEjzqLOaUH1tAKdRyUesxo8eo9933IkOw/s400/IMGP3856.JPG)
Dát vařit vodu s kořením (bobkový list, sůl, pepř, česnek + třeba trošku olivového oleje) a 15 minut ji nechat po vařit. Do vody nalít trošku piva, naházet raky a až zčervenají, šup s nima na talíř... a takhle to vypadalo :-)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
3 komentáře:
Kolik raku si zvladl odoperovat a pojist?
ve 4 lidech jsme snědli 3 hrnce raků
to vypada slusne,..a toho odpadu,ze :-]
Okomentovat