Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

úterý 16. ledna 2024

TravelHack pro Maďarsko: Hotely.cz jasně levnější než Booking

Už jsem podobný článek psal, kdy šlo uspořit 50% na ubytování v Maďarsku. Je potřeba říci, že ač po Bookinku saháme zcela automaticky, není nejlevnější (vždy). Umí velmi dobře reagovat na ceny srovnavačů (proto třeba neprojde RatePunk), ale ty skoro všechny patří do stejné party. České Hotely.cz patří do maďarské skupiny a mají pro  Maďarsko luxusní ceny. Pro 4 noci na velikonoce úspora cca 7tis. To v pohodě pokryje 2 nádrže a dálniční známky........ Srovnávám stejný počet lidí, úroveň ubytování, stravu i termín. Vše navíc ve stejný čas. 

Příklad č.1


Příklad č.2


Příklad č.3 - ukazoval jsem ceny kolegovy. Jako velký fanoušek a návštěvník Bešeňové zkusil i rychle porovnat jejich velikonoční nabídku. 10tis Hotely.cz a 13tis Booking. ..... prostě Hotely.cz střední Evropu umí.

A drobná úspora je pomocí Revolutky i při placení neboť se platí v HUF.  A Revolut vám nabídne lepší kurz než vaše banka, která vás ještě o pár korun škubne. To mám na kávičku po cestě :-)

I zde mi Revolut nabízí maličko lepší cenu, než automatické přepočítání.... na kreditce bude od KB určitě 2-5% rozdíl.



PS: tento článek není placenou ani jinou spoluprací s Hotely.cz. Pokud se jim ale líbí, rád jim pošlu číslo svojí revolutky :-)


Žádné komentáře: