Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

středa 7. května 2014

Dubnovinky jak malované

a malované proto, že byly velikonoce. Tentokráte na chalupě, takže byl i čas zaběhnout na proutky...

  • poslední týdny byly ve znamení cest. Prvně do švédského Goteborgu, který mě maximálně nadchl jak je klidný, zelený, dobře organizovaný a určitě patří k super místům rodiného kultivovaného života. Let s Brussels Airlines a letiště GOTeborg patří k tomu lepšímu, co se cestovatelsky nabízí. 
  • druhá cesta byla opětovně do Nižního Novgorodu a to je rovněž město dle mého ruského gusta. Kdo chce poznat typické evropské Rusko, nechť se netrápí v rozhlehlé a předražené Moskvě nebo příliš turistickém Petrohradě a zamíří sem. Tentokráte i Aeroflot úplně v pohodě a prosincový úlet mu odpouštím. Sherementevo díky E a D není co bývalo F a na přestup úplně super.
  • BK Mladá Boleslav se vrací do extraligy a FK Mladá Boleslav se může těšit do pohárů. Boleslav čekají nejspíše sportovní hody.
  • Brzy bude téměř rok od našeho super výletu do Charkova, do Stargorodu za Radkem. Dnes je na Ukrajině situace jiná, žalostnější každým dnem.. jsem ve spojení s řadou přátel a ti buď politiku neřeší nebo radši neřeší. Zprávy jsou to hrozné...
  • CEstování vlakem mě dostává čím dál více. Nejen na cestách do Ostravy (vždy váhám mezi ČD a LEO časopisem Expresem) ale i do Brna (perfektní RailJET) a teď i do Bratislavy. Pivu na kolejích se nic nevyrovná, studenti ví svoje.
  • Před pár týdny tento blog dovršil školní věk a nezadržitelně míří k dospělosti. Než jí dostihne asi se bude muset transformovat do myšlenkových vln, protože internetový blog bude něco jako dnes magnetická tabule.
  • Objevil jsem několik pivních lahůdek z osvědčené skupiny Svijany a Rohozec (Máz a Skalák jsou nedílnou součastí chalupářských grilovaček) a to speciály Pivovaru Primátor z Náchoda. Obzvláště ten rytířský...
  • A nakonec malý fashion koutek :) Po perfektních značkách Komono a booq jsem se zamiloval do nožů Gerber. Tento rok však bude spíše ve znamení bytových doplňků a zařízení dětského pokojíčku pro malou. Tu dětskou radost nic nevyrovná!

Žádné komentáře: