Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

neděle 13. června 2021

Blue Style rozhodlo. Letíme na Krétu z Mnichova

 .... prostě toho negativna kolem Blue Style je moc. Nechci si zasvinit dovolenou, Egypt mě poučil a tak snad definitivně škrtám BS a nakonec i obchodně velmi agresivní Invii.

Po dobré zkušenosti z dovolené na Maltě kupujeme přes Dovolená.cz, stejná konzultantka, dobře nalezený zájezd... apartmán se dvěma ložnicemi přímo na pláži, AllIn, 16km od letiště v Heraklionu... to půjde. Navíc odlet z Mnichova, let operovaný Lufthansou (takže žádná sardirkárna)....

Když si spočtu, že Bulharsko+Smartwings+Blue Style stojí stejně, jako Kréta v dvoulůžkovém apartmánu s Lufthansou... nemám co řešit. 3h tam a zpět rozdíl se vyplatí.... Dále je nutné připočítat seating.. se QS se platí 190-490Kč osoba směr, takže to je 800-2000Kč krát dva za celou dovolenou. LH dá i napít snad :-) a parking má za 1200Kč, v Praze by byl 1000Kč na tuty.

A cíl této dovolené? Na začátku léta se přehodit do dovolenkového módu, přečíst alespoň jednu knihu (ideálně novinku o Kmenty), trošku se oslunit, najíst a vlastně jen válet.

#JeSuisCreten


Žádné komentáře: