Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

úterý 22. ledna 2019

Batožinko batožinko...

Po foťáku zvažuji další novou část cestovatelské výbavy. Tento rok by mohl být plodný, neb kromě "i" výletů bych rád proletěl i zbytek BA mílí a v létě vyrazil na další expedici.

Můj Deuter Act Trail 32 (už se ani nevyrábí) je 8 let starý a projel semnou všechny moje expedice. Nicméně má jen jednu hlavní velkou kapsu, vypadám jak vysokohorký šerpa, nevejdou se mi tam většinou suvenýry ( :-( ) a v horní kapsičce mi vyteklo zapomenuté jablko :). Správně si říkám, kdy, když ne teď :-)

Dlouholetým favoritem je značka Osprey a model Farpoint40.

Chci mít batoh spíš širší než delší, možnost otevřít celý a rovnat, nikoliv štosovat zvrchu. Nechci mít tisíc poutek na mačky, cepíny a hůlky. Rovněž obsahem bych se chtěl dostat ke 40l. Věcí si beru pořád stejně, možná teď i méně, ale chci mít prostor si něco přivézt. Dále chci normální design, abych mohl vyrazit s batohem i na biz trip jako příručákem a nemysleli si, že přijel největší ITcrowd.

Takže hledám, rovnám... a zároveň pasu po obchodě, kde bych si ty batohy mohl fyzicky prohlédnout... přecejen spoléhat se na recenze a fotky nechci.

Další uvažované:
The North Face Router Backpack 
Pacsafe Venturesafe 45L 
Eagle Creek Gear Hauler 
Tortuga Travel Backpack 

Žádné komentáře: