Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

pondělí 6. dubna 2020

Visa Bidroom - zkoušel někdo?

Doba cestovatelského temna je v plném pochodu. Řadu cestovatelských plánů si rovnou můžeme škrtnout a kdy bude líp nám nikdo neřekne. Příští rok budou volby, tak uvidíme, kdy nás uplatí naší vlastní odevzdanou svobodou a aspoň někdo bude moci s paštikou do Chorvatska a pak na dva týdny do karantény. Jo, jen tak líp nebude.
Osobně škrtám výlet do Glasgow na EURO, Pobaltí s rodinou, i připravovaný výlet s O. Dál budu snít, že aspoň Shengen se pustí na podzim. Pokud ano, nečekám a letím na Maltu. (Španělsko pro 2020 definitivo škrtám).

No ale být cestovatel se snad ještě může. Moje banka, Komerční, odměnila moji loajalitu od roku 1999 lepším účtem a do pošty mi přišla platinová visa. Teď tu zkoumám výhody a jedna z nich je program Bidroom.

Zkoušel to někdy někdo? 
Pokud dobře chápu obrázek a schéma služby, vy jim pošlete rezervaci, oni se spojí s hotelem, zkuší vaši booking rezervaci (funguje to jen tam, kde je rezervace zdarma zrušitelná) a s hotelem se šábnou o provizi, která bývá 20-30% (někdy i víc). Takže můžete očekávat nějakých 15% slevu. Booking to samozřejmě ví.... takže, jak dlouho to vydrží?
Takže jako cestovatelé, pojďme si snít náš sen dál. Ono to půjde. V roce 2020 prostě objevíme krásy naší země, zachalupaříme, zajdeme na houby a dálky nás brzo zavolají!

Žádné komentáře: