Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

pondělí 11. června 2012

EURO 2012: jedeme

Wroclav, Vratislav česky, chcete-li. Těšte se na naši návštěvu a my už teď se těšíme na atmosféru a doufáme, že nás počasí nevypeče.

Zítra ráno (v úterý) cca ve 4:00 to pro mě vypukne. Balím auto, dres, šálu a pivo a vyrážím... posbírám členy tlupy a v 7:00 na severních kolejích Dojčebán si to mastíme do dějiště zápasu. Nevím proč, ale prý do Polska je nejlepší cesta z Německa :) Domů se snad prosíme v autě. Řeky snad rozcupujeme (no po posledním zápasu s Ruskem to však na nějaké gólové hody nevypadá, ale snad úplná tryzna to nebude), pokud teda nastoupí, všude píšou, že Řekové opustí Euro....

S Polskem v sobotu to bude jiné. Z obavy o vlastní dopravní prostředky a s velkým díky příteli se na Euro dopravíme vlakem Českých Drah, jeichž rozpočet jsem od ledna do března nedobrovolně dotoval. Očekává se, že i cesta bude zážitkem.

Těším se jak malej, naposledy jsem byl na zápase ČR-USA v Gelsenkirchenu, kde jsme nastartovali slušně na postup a nebýt Ghany, povedlo by se to.


Pro milovníky Eura doporučuji twitter účet svého kamaráda z Ruska, který se oženil a žije v Kyjevě a během fotbalu pracuje jako oficiální zpravodaj UEFA.



Žádné komentáře: