Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

úterý 20. května 2014

MALL.CZ never more

a to definitivně...

Na porovnavači Heureka.cz anoncuje "doprava zdarma", ale pokud si ji vyberete, tak vám dají 4 pracovní dny a během nich jako kdykoliv...
Pokud si vyberete konkrétní den +399 a konkrétní dobu (dopo/odpo/večer) +299 je trošičku přefouknuté. Za dobírku vám přihodí další 60Kč za to, že jste šmejd a nechcete jim dát svoje peníze předem, ale až při převzetí.
 P.S.: Samozřejmě, že ve finále je zde varianta dopravy zdarma... online shop, který vám něco odveze až se mu to někdy hodí jasně dává najevo, že spíše chce, aby jste přijeli vy k němu.

a na závěr...

"Podnikatelé se musí snažit dodat něco zákazníkům a ne investorům," vidí hlavní chybu začínajících podnikatelů šéf a spoluvlastník internetového kolosu Mall.cz Ondřej Fryc, jehož málem zastřelili v Hondurasu. (Týden.cz)

bych jen dodal, že tu chybu daleko více vidím u firem, co si nevidí na špičku nosu... 

MALL.CZ si totiž účtuje něco, co není nic jiného než nepřiznaná marže (v porovnávačích) ... nejedná se o žádnou přidanou hodnotu a vůbec ne vícenáklad.

Fér MALL.CZ bude, až přizná v porovnávači finální cenu!

Aktualizováno k 24.5. 2014 : K maximální spokojenosti dodal požadovaný produkt v požadovaném čase za standardních nákladů Maxík (Maxíkovi hračky). Díky a budeme vás používat a doporučovat!

1 komentář:

VirtualKrot řekl(a)...

Tak to je něco špatně - že by nová strategie? Za sebe musím říct, že jsem s Mall byl vždycky maximálně spokojený. Obvykle byl jeden či dva levnější obchody, ale nepůsobili moc důvěryhodně. Každopádně díky za tip na eshop ;)