Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

úterý 1. ledna 2013

Vánoční tygrovinky

a je tu konec měsíce, tak tu máme zase krátké shrnutí. Buďte rádi, že si to vůbec pamatuji, páč prosinec byl opravdu namáhavý měsíc. Byl jsem snad ve všech podnicích, které znám a navštěvuji, od Harleys přes Kozičku do James Deana, od Lokálu pro Kolkovnu, od Kapitána po Radnici. Mám to za sebou a snad i ve zdraví.
  • vánoce jsme trávili na chaloupce a i díky mírnému počasí jsme si lebedili v celkem slušném teplu, i když jsem z těch 6ti nocí 3x držel noční hlídku a přikládal v noci (interval 2-3h)
  • pro právě to teplo v chaloupce se konaly na brigádní dny.. jeden jsme řezali dovezené bukové dřevo na metry a druhý, mrazivý den, jsme štípali a štípali. Venku štípal mráz -10, ale zvládlo se to.
  • předvánoční víkend (aniž bych měl jeden jediný dárek) jsme trávili v hotelu Marriott ve Varšavě. Cesta s ČSA v pohodě, lokalita hotelu v pěší dostupnosti do centra a zubrovka vynikající. Samozřejmě s nějakým příkuskem.
  • Velmi zamrzela zpráva o konci provozování Penzion Restaurant Vyskeř. Jožik to balí a bude už jen turnovský Šálek a Bagetka neboli Štaflík a Špagetka. (nedělají to špatně a zmínka na významném serveru Scuk budiž důkazem. Tam se oblafnout nenechají)  Snad se povede vymyslet ještě rozlučkovou akci podobnou té loňské.
  • Po dlouhých letech se mi povedlo svézt se Pendolinem a zrovna i nakombinovat s novotou vonícím Leo Expresem. Dojmy již dávno publikované zde.
  • Zdravým počinem boleslavských florbalistů je kalendář a sbírka na dobrou věc v rámci projektu Movember.
  • Sice nevědomky, ale dodržel jsem loňské prohlášení a nekoupil jsem jediný dárek online. Sice ty poslední 22.12. na Chodově, ale dalo se to.
  • Vrtul povýšil. Vrchol je blízko.
  • Ježíšek mi toho naježil tradičně kupu, nechci vybírat dárky, abych neurazil ostatní. Zmíním se tedy jen o knížkách, první je dočtená a chlupy se ježily, druhá rozečtená, třetí si listuji neustále pro radost a na ostatní se moc těším. Dělat si celoročně poznámky v Evernote se vyplatilo, ježíšek to umí číst :)
  • V rodině se množí počet členů ipadistů, iphonistů i androidistů.. tak vězte, že nejlepší "must have" aplikací je Viber, cool je Instagram a pokud cestujete, stáhněte si určitě Tripadvisor, TripIt a Skyscanner. To jen na okraj. 
Chalupa je zazimovaná a nezbývá se těšit, až bude tepleji.

Doufám, že se vstup do 2013 vydařil a nechť je magická třinácka šťastná pro nás pro všechny!

Žádné komentáře: