Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

neděle 10. května 2015

Květnový výlet do Josefova dolu, Hrabětic a Bramberka

Tak po včerejším stezku už je líp, jsme na chalupě a dle aplikace Aladin od Českého hydrometerologického ústavu  počasí funguje (a fungovalo) a vůbec, ale vůbec neprší. Spoléhám se na něj, přecejen je lepší se spolehnout na českého Aladina, než na eplácké předpovědi cizáků. A jelikož má být již hezky, připravil jsem si náledující výlet!
 
Cílem č.1 je Vodní nádrž Josefův důl, pak se přesouváme do cíle č.2, což je areál Dřevona, kde by měla fungovat dětská minizoo a následně vyjedeme na kopec Bramberk s rozhlednou, kde je pomyslný cíl č.3. Zde jsem byl v roce 1998 na večeři s mojí hostitelskou německou rodinou a tak se chci podívat, jak to tam funguje dnes. Zakončíme v Jablonci na nejlepší pizze v okolí s vnitřním i venkovním dětským koutkem, v Pizza Restaurantu (název této restaurace je mi dávnou záhadou, objevuje se tolik jmen, včetně Restaurant 59 :)))). Rezervace je přes Restu jako vždy :)

Výlet jsem plánoval na Kudyznudy.cz a turistických Mapy.cz, což je skvělý počin. Trasu pro auto už zase lepší ukazují GoogleMaps.

Žádné komentáře: