Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

sobota 9. května 2015

V máji. V ráji? V háji!

Původní název článku byl "Víkend v májí, doma místo v ráji, plány v háji." ale po Cimrmanovsku jsem to zkrátil na V máji. V ráji? V háji! MájRájHáj už mi přišel dost krátký.


To máš takhle plno plánů, naložené maso, nakoupené pivo a pozvané hosty na prodloužený víkend. Ve čtvrtek večer se přiřítíš přes Ostravu (kdy noc předtím bylo Bacardi v akci) domů převléci do montérek nočního společenského života, ženeš auto, metro na akci do Práglu, reprezentuješ a pak se vracíš dom a tam, čeká tě dítě s teplotou. Plány letí do konše stejně jako ručička rtuti na teploměru. Prostě domácí víkend a slunko zůstává za oknem a ty si přeješ, ať si poprší, ať tě to nemrzí :)

  • v Praze začalo Bobovo a Bobkovo mistrovství světa v hokeji a zatím mě nedokázalo zatáhnout do dění. Úspěch si přeju, ale nějak nemám čas tomu věnovat dostatek pozornosti.
  • to samé fotbalu. FK MB-Sparta dopadlo podle požadavků všech, kromě boleslavských, a dnes tu máme zápas jara, Plzeň na Spartě. Já uvažuji o něčem podobném, ale spíše Plzeň na stole (nejdříve na čepu a v tanku).
  • pokud nebude Plzeň v tanku, nemusím truchlit, sledoval jsem dnešní moskevskou předlídku a tam byl v tanku kde kdo.
  • poslední doba již není tak pestrá na cestování jak bývalo, předemnou se však rýsují dvě potenciálně zajímavé akce (1 nová destinace, 2 nové letiště), takže už třeba konečně bude čas si nechat vytisknout mapu z Flightmemory ... ale prostě pořád si říkám, že než dorazí, nějaký ten špendlík tam přidám :)
  • kdo fandíte letadlům, hurá do Mladé Boleslavi do Muzea Metoděje Vlacha a když už tam jste, pusťte nějakou tu korunku v místní kavárně :)

A na závěr malé komerční doporučení top3 značek posledních dní: Bernard, booq, TomTailor. Velká spokojenost.

A plný dojmů z přehlídky si jdu koupit ruské námořnické tričko :)

Žádné komentáře: