Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

pondělí 26. listopadu 2018

Londýn Hotel Royal National recenze

Hotel Royal National je mega tragédie. Za ty peníze co mají napsané na recepci (double 135liber) je to naprosto šílené i v Londýně.

CheckIn - Ve 13:30 nás požádali čekat na check-in ve 14, pak začali ale vyřizovat X autobusů a my se na pokoj dostali 14:50 .... čekat 80min na checkinu je hrůza. Chaos je podporován zaměstnanci, nikdo není ochoten pomoci a ještě se tváří "take it easy"....

Vybavení pokoje strašné - místo peřiny vězeňská deka, vybavení koupelny 0, ze sprchy pořádně ani neteče voda (problém s tlakem evidentní)

Snídaně - haluz na druhou! Doslova se bojuje o místo k sezení, stoly špinavé, na výběr 2 druhy marmelády, houska a toast. Když pominu různé křupinky nevalné kvality, tak víc nic! Káva (spíš nápoj připomínající kávu) nepitelná, stejně tak jako neidentifikovatelné rádobydžusy z produkce asi ropných či chemických společností čepované z barelů. Fakt šílené!!! Kdo nejí sladké marmelády, může žmoulat pečivo. Moc bych prosil nám příště toto ubytování ani nenabízet, má hodnotu hostelu (maximálně).

Do Londýna si jedeme odpočinout a mrknout na sport a chceme aspoň něco slušného a ne jenom přežívat.....

Není to hotel, ale fabrika na šílené cestovatelské zážitky na úrovni Konga!

Žádné komentáře: