Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

neděle 7. listopadu 2021

TygroStřípkoPodzimo okobere

 Děje se toho hodně a nic, ale byla by škoda, si to nezapsat :-)

  • s husími hody jsem začal letos brzo, již pátého. O to víc tak budu moci sníst :-)
  • vypadá to, že podzim s fotbalem zase po roční pauze bude. Díky boomu spojení do Neapole padla volba sem. Neděle tam, pondělí zpět. Pizza napolitana, parmská šunka, fotbálek... co víc si přát? 
  • Podzimní prázdniny byly ve znamení výletů - Mumlavské vodopády, Černostudniční hřeben a Besedické skály - Kalich. Kalich asi nejvíc. O tom sem budu chtít něco napsat separé.
  • Služební cesta mě zavála na zajímavé letiště - Basel-Mulhause-Freiburg ... nikdy jsem nezažil letiště hranicí rozdělené mezi dva státy, minimálně dva kódy letišť atd. Ale je to dělané logicky, zvládnout se to dá. A hodně cením salonek. Fungoval sice jen na půl plynu, ale příjemné místo na relax.
  • Velká hrdost u dětí. E konečně spí mimo domov na akcích skautu. Roční projekt s poradnou se povedl a zafungovalo vše a povedlo se jí odblokovat nějakou záklopku co v sobě měla. Na skautské výpravě ušla 10km ve tmě, větru a dešti (20-24h) do kopce na Erlebašku a druhý den 17km do Harrachova na vlak. Klobouček. Pečlivě dělá Duolingo (již má skoro rok), nezapomíná úkoly (velké zlepšení), sportuje (3x týdně florbal) a přes všechny drobné handicapy i češtinu drží v průměru 2. M hraje fotbal, začíná. Ale když přišel včera z vyhraného zápasu 1:0 a gól dal on.... fakt - Hrdost, radost. M má v sobě obrovskou touhu vítězit. Snad bude dobrej.
  • Letos už bez šance, že pohnu s 100do50... o to více to musím rozjet příští rok a připravit nějakou šňůru více zemí najednou. Plán je.

Žádné komentáře: