Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

pondělí 19. června 2023

eSim pro Turecko, Egypt, Albánie a další státy mimo EU, vybral jsem Airalo

 Jezdit na dovolenou po EU s neustále zapnutým telefonem a řešit, můžu nemůžu je návykové a zrušení roamingu v Evropě je jeden z nejlepších individuálních činů, co EU udělala. Bez diskuse. Pokud nemáte nějaký firemní supertarif nebo ekonomické prázdniny, prostě vás zajímá, kolik to stojí. 

Pokud váš telefon mí eSim, máte vyhráno. (které telefony umí eSim? Zde je seznam, ale bez záruky :-)

Řešením je instalace datové eSim, z pohodlí domova a neřešit nic po příjezdu na hotelové wifi. Navíc hned po přistání/příjezdu přecvaknete a fungujete.

Na doporučení jsem vyzkoušel appku Airalo a je to jednoduché jako facka. 1GB dat pro Turecko za 4,95USD, instalace mi trvala asi 3minuty a krásně to frčelo. Takže je to vhodné i pro netechnické typy. V jedné aplikace jste schopni vyřešit si SIMky až pro 100+ zemí světa.

A to nejlepší. Pokud uvedete tento referenční kód při registraci u Airalo, "MARTIN2704", dostanete jako odměnu kredit 3USD.

Třeba existují i jiné služby, ale pro mě je důležité, že to funguje a zda to je někde za 4,5USD místo 4,95USD neřeším. S mým O2 je 1MB za 3,90Kč, čili 1GB za 3900Kč. To jen na okraj.

Žádné komentáře: