Vybraný příspěvek

A kolikrát jste protli nejdelší pěší trasu světa vy?

pondělí 21. července 2008

Pár víkendových postřehů

Kyjevem mávají prázdniny stejně jako s komentátory mého blogu, kteří vybírají zasloužilé volno. Přesto návštěvnost roste. Koho by to netěšilo. Přesto ale nebudu vytvářet žádné skopičiny, chci to zde udržet v "rodiném kruhu". To i přesto, že jsem po Leošovi a Petře "slékl" další celebritu a zájemce o její obnaženou hruď Seznam.cz žene na můj blog. To už nevydejchá ani takové eso jako Džourk.
Víkend jsem si rozpůlil na 2, vlastně 3 části. Prvně jsem si pořádně pospal, druhak jsem popracoval - stihl jsem co jsem potřeboval a to včetně nenáviděné práce s dokumenty a papíry, třetjak volnočasově.
V sobotu jsme vyrazili v podvečer k soše matky Ukrajiny. Jelikož jsem Vám již super fotku ukazoval, nebudu se chlubit vlastní. Také jsem se věnoval své oblíbené činnosti (ne jídlu, nebojte) filmům. Rok Ďábla mě nijak nenadchl a ani mě nemrzí, že jsem to viděl až teď. Prostě asi nikdy Zelenkovi nepřijdu na chuť. A to se na nás valí další rádobydokument René - život pomatenců mě rozhodně nepřiměje jít do kina. Nebudu opakovat chybu s Václavem.
Účastníci zájezdu byla oddychovka, kterou si člověk jednou za rok může dopřát, nenadchne ani neurazí, pobaví typickými Čechy. Drž hubu s Renem se mi moc netrefilo do humoru, možná do nálady, nevím. Po víkendu asi nejlépe hodnotím Báječná léta pod psa a vyžraného Kvída (do vlastních řad se člověk může trefovat ne?), který bodoval. Líbilo se.
V neděli jsem si odskočil do O´Brien´s a tajně doufal v přenos ME 19 (dával Eurosport). Místo toho jsem 2 hodiny koukal asi na nejnudnejší sport pod sluncem, na golf. 2 minuty si frajer rovná míč, minutu záběr jak letí. No aspoň padl každou chvíli gól... co by za to dal rudej Došek. Malá odbočka, víte jak probíhá příprava slávistických fanoušků?

Na závěr bych Vám doporučil malé čtení o Ukrajině. Dobrodruhů u nás bylo vždycky hodně. Třeba novinář iDnesu cestuje přes Ukrajinu stopem do Pekingu a projíždí Ukrajinou... můžete zkusit porovnat naše postřehy.

Hezký týden.

3 komentáře:

aki řekl(a)...

Komentátoři si vybírají dovolenou ? Ale kdepak brácho-ode dneška alespoň 1 koment ode mě.

aki řekl(a)...

p.s. ta návštěvnost je v jakých jednotkách ? tisíce :-)

mk řekl(a)...

desetitisíce... to víš, kvalitních medií není nikdy dost. Specialista Ondřej by mohl vyprávět